Kerstvakantie & Nieuws

Kerstvakantie

Tijdens de feestdagen is Marianne afwezig van woensdag 25 december tot en met 6 januari. De praktijk wordt waargenomen door Chaya. Zij werkt op maandag.

Nieuws

De website staat online! wauw! Ik ben er blij mee omdat de site nu beter weergeeft waar de praktijk voor staat: professionaliteit en aandacht. Hij kan weer helemaal mee met deze tijd.

Kijk wat wij te bieden hebben vooral als jij op zoek bent naar een luisterend oor, deskundige begeleiding bij je probleem als chronische pijn, angst, burn-out of onverklaarbare lichamelijke klachten. 

Like onze site op facebook als je ons wilt aanbevelen bij anderen, of vul ons enquêteformulier in als je bij ons naar tevredenheid bent behandeld. Dit is voor ons fijn en je helpt er anderen mee om een juiste therapeut te vinden. 

 

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak.

Lees meer

Kerstvakantie & Nieuws

Laat horen wat je van de nieuwe site vindt

Lees meer
Meer nieuws
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Het team

  Het team

  Maak kennis met het team van Fysiotherapie Timmermans. Met ieder onze eigen specialiteiten en effectieve behandelmethodes...

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.