Corona beleid & Nieuws

Mocht u verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, dan graag uw afspraak annuleren! 

Vanaf 11 mei, mogen we weer aan het werk, mits jij of ik geen klachten hebben. De vraag is of je je handen wilt wassen, of thuis, of in de praktijk, voordat je de behandelkamer binnengaat. De eerste weken zal ik tijdens een behandeling met contact een mondkapje en handschoenen dragen. Ook psychosomatische fysiotherapie is weer opgestart in de praktijk.

Je kunt nog steeds kiezen voor een digitale behandeling. Plan online een afspraak in, ik stuur je een link waarmee je online in de wachtkamer komt zodat beeldbellen mogelijk is. 

 


Yin Yoga Therapie

De bevoegdheid voor yin yoga therapie is behaald! - Dit betekent dat ik ga starten met Yin Yoga Therapie. Voor diegenen die meer willen weten; stuur een mail of app voor informatie.


Like onze site of schrijf een recensie

De website staat online! wauw! Ik ben er blij mee omdat de site nu beter weergeeft waar de praktijk voor staat: professionaliteit en aandacht. Hij kan weer helemaal mee met deze tijd.

Kijk wat wij te bieden hebben vooral als jij op zoek bent naar een luisterend oor, deskundige begeleiding bij je probleem als chronische pijn, angst, burn-out of onverklaarbare lichamelijke klachten. 

Like onze site op facebook als je ons wilt aanbevelen bij anderen, of vul ons enquêteformulier in als je bij ons naar tevredenheid bent behandeld. Dit is voor ons fijn en je helpt er anderen mee om een juiste therapeut te vinden. 

 

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak

Lees meer

Corona beleid & Nieuws

Mocht u verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, dan graag uw afspraak annuleren!  Vanaf 11 mei, mogen we weer aa...

Lees meer
Meer nieuws
 • Burn-out

  Burn-out - geen wachtlijst

  Totale aanpak op jouw afgestemd -weer energie - leven vanuit je hart

  Lees meer
 • Corona - psychosociale hulp

  Corona - psychosociale hulp

  deel je ervaring, angst, eenzaamheid - praten helpt

  Lees meer
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Het team

  Het team

  Maak kennis met het team van Fysiotherapie Timmermans. Met ieder onze eigen specialiteiten en effectieve behandelmethodes...

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.