Eerste afspraak

Digitaal spreekuur

I.v.m. Corona kunnen wij je ook hulp bieden op afstand. Heb je klachten en mag je nu niet naar de huisarts en wil je toch een diagnose en advies, vraag dan een online digitale afspraak aan. Via Zoom, Skype, of andere vormen kunnen we videobellen en kijken we samen naar de oorzaak van je klacht en wat je zelf kan doen. Denk aan adviezen en oefeningen die we samen doornemen.Ben je angstig of heb je anderzins behoefte aan ondersteuning, dan kunnen we je hierin ook ondersteunen met psychosociale zorg.


Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt. Een fijne sfeer komt op de eerste plaats. Met aandacht verbeteren we jouw lichaamsbewustwording en leren we je wat het verbeteren van een gezonde levensstijl voor je welzijn kan betekenen.

Wil je graag weten hoe je spierspanning en stress tijdens situaties met werk of kinderen kunt verminderen? Heb je last van overweldigende gedachten en emoties? Je levensstijl is onlosmakelijk verbonden met het ontstaan en behouden van klachten. We bespreken hoe deze factoren tot klachten hebben kunnen leiden. Vervolgens maken we samen een actieplan.

Zijn er acties die je eerder hebt ondernomen wat goed ging? Wat past bij jou en wat zijn de mogelijkheden? Hoe komen we tot een succes? Jij bepaald wat er gebeurd! We pakken datgene aan wat voor jou het meest van belang is en we gaan uit van je eigen kracht en mogelijkheden.

Verwijsbrief nodig?

Bij (pijn)klachten of stress symptomen kun je rechtstreeks een afspraak met ons maken zonder verwijsbrief van een arts.
Een verwijsbrief is alleen nodig bij een chronische aandoening zoals etalagebenen, artrose heup/ knie of behandeling aan huis.

Neem bij de eerste afspraak het volgende mee:

 Uw verzekeringsnummer/ uw zorgpas
 Uw identiteitsbewijs

De eerste afspraak duurt 30 tot 40 minuten. Vervolgbehandelingen duren ongeveer 25 tot 30 minuten. We beginnen met een kennismakingsgesprek direct gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Hierbij onderzoekt de behandelend fysiotherapeut je houding en de kwaliteit van bewegingen. Je persoon -en onderzoeksgegevens worden vastgelegd in de computer. Je krijgt informatie en uitleg over zowel de oorzaak als de aanpak van de klacht (het behandelplan), zodat je weet wat je zelf mogelijk kunt doen. Na akkoord op het behandelplan start de behandeling. Bij stress symptomen is een uitgebreider onderzoek nodig met een stress test of meting van de hartcoherentie met de Inner Balance App.

Maak een afspraak online/ video bellen

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak (digitaal spreekuur mogelijk).

Lees meer

Corona beleid & Nieuws

Mocht u verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, dan is het advies van het RIVM om uw afspraak te annuleren! M.i.v. 23 ma...

Lees meer
Meer nieuws
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Het team

  Het team

  Maak kennis met het team van Fysiotherapie Timmermans. Met ieder onze eigen specialiteiten en effectieve behandelmethodes...

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.