Wie ik ben

Marianne Timmermans

Mijn naam is Marianne Timmermans. Sinds 1989 ben ik me steeds blijven ontwikkelen: van fysiotherapeut, manueeltherapeut, oedeemtherapeut, naar psychodynamisch therapeut. Daarnaast ben ik ook ervaringsdeskundige bij pijn. Mijn motto is; "Leren leven".

Naast coaching in mijn fysiotherapiepraktijk in Veghel werk ik vooral met mensen met (chronische) pijn en help ik mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Wat is er mooier dan het helpen van mensen, een luisterend oor bieden en mensen (weer) in beweging krijgen?

Mijn ervaring is dat mensen hun lichaam vaak als werktuig ofwel als instrument gebruiken en door blijven gaan omdat het moet, op wilskracht en omdat ze het gewend zijn. Als het (tijdelijk) verandert en u wordt geconfronteerd met: “niet meer kunnen” of met ziek zijn, dan kan dit veel veranderingen teweegbrengen. Hoe gaat u om met dit “verlies van kunnen” en als het niet meer vanzelfsprekend is om alles te kunnen doen.

Ik werk graag met de aanpak van gezondheid op een positieve manier. U met uw lijf zijn één en uw lichaam geeft zijn grenzen aan. Op het moment dat uw werktuig hapert zijn er keuzes (nodig) om te herstellen. Ik help u professioneel met het inzichtelijk maken van mogelijke keuzes zoals: “Kan ik doorgaan met mijn werk of is er meer rust nodig?” of “Welke oefeningen zijn geschikt om te doen?”.

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut en manueeltherapeut is mijn kennis over het lichaam en beweging een extra kwaliteit en zal ik de methode inzetten die voor u als persoon het meest geschikt is. 

Ondanks dat Monique v. Zutphen gekozen heeft voor haar loopbaan in het onderwijs en gelukscoach, blijft de praktijk begeleiding bieden aan mensen met psychosomatische klachten (SOLK).

 Monique van Zutphen

Helaas is Monique v. Zutphen dit jaar gestopt en heeft zij gekozen voor haar loopbaan in het onderwijs en gaat zij starten als gelukscoach.

Wij wensen haar veel succes en dank voor al haar inzet voor de praktijk!

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak

Lees meer

Nieuws

Like onze site of schrijf een recensie op google Als je tevreden bent over onze aanpak en de begeleiding en ons wilt aanbeve...

Lees meer
Meer nieuws
 • Burn-out

  Burn-out - geen wachtlijst

  Totale aanpak op jouw afgestemd -weer energie - leven vanuit je hart

  Lees meer
 • Onrust? Angst?

  Onrust? Angst?

  deel je ervaring, angst, eenzaamheid - praten helpt

  Lees meer
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.