Tarieven

Bekijk hier onze prijslijst.

Aanvullende verzekering

Het is je eigen verantwoordelijkheid om te kijken of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie voor je een afspraak maakt. Als je voldoende verzekerd bent voor fysiotherapie ontvang je geen rekening. Dit dienen wij aan het eind van de maand rechtstreeks in bij je zorgverzekeraar. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract.

Weet je niet zeker of de behandeling vergoed wordt? Controleer je polis of bel je zorgverzekeraar voor meer informatie. Kies bewust de aanvullende verzekering die bij jouw wensen past. Kijk voor meer informatie op de zorgwijzer fysiotherapie. Indien je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent kun je direct bij ons pinnen. Een betaalbevestiging ontvang je per sms of mail. Een overzicht van de behandeldata en/of factuur kunnen bij ons opgevraagd worden.

Extra kosten

Kosten zoals (lymfe)tape en een brace worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar en zijn voor eigen rekening.

Voor oedeemtherapie, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en een behandeling aan huis geldt een hoger tarief.

Behandeling chronische ziekten

Bij een chronische indicatie tellen de eerste twintig behandelingen mee met het eigen risico. Welke aandoeningen als chronisch worden beoordeeld kun je terugvinden op de website van jouw zorgverzekeraar. Voor een chronische indicatie en een aan huis behandeling is een verwijsbrief van de arts nodig. Heb je nog vragen over de vergoeding of verwijsbrief? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak

Lees meer

Nieuws

Like onze site of schrijf een recensie op google Als je tevreden bent over onze aanpak en de begeleiding en ons wilt aanbeve...

Lees meer
Meer nieuws
 • Burn-out

  Burn-out - geen wachtlijst

  Totale aanpak op jouw afgestemd -weer energie - leven vanuit je hart

  Lees meer
 • Onrust? Angst?

  Onrust? Angst?

  deel je ervaring, angst, eenzaamheid - praten helpt

  Lees meer
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Wie ik ben

  Maak kennis met Fysiotherapie Timmermans. Een holistische benadering

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.