Kwaliteit staat voorop

Onze praktijk is opgenomen in het Centrale Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging (KNGF). Dit betekent dat jaarlijks de kennis en kunde op peil worden gehouden door het volgen van nascholing. De praktijk is lid van de Vereniging Manuele Lymfedrainage (Vodder) en van het ClaudicatioNet. Geregistreerd in het BIG-register (89035193604) en aangesloten bij de Vitaliteitsgroep.

Second opinion

Mocht de behandeling niet voldoen aan de verwachting, dan biedt de praktijk de mogelijkheid van een second opinion bij een collega. Indien overleg nodig is met een collega of andere hulpverleners, vragen we vooraf toestemming.

Klachten?

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan stellen we het zeer op prijs als je dit bij de praktijk meldt. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Mocht overleg geen oplossing bieden, dan is het mogelijk om in tweede instantie contact op te nemen bij de klachtenafhandeling van de beroepsvereniging (KNGF: ledenvoorlichting) of ga naar www.fysiotherapeut.com.

Verhinderd?

Een afspraak dient minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden. Te laat of niet afmelden wordt voor eigen rekening gebracht. Annuleren kan via bellen, een sms of Whatsapp: 06-23691144.

Maak een afspraak

Neem hier direct contact met ons op voor het aanvragen van een (eerste) afspraak

Lees meer

Nieuws

Like onze site of schrijf een recensie op google Als je tevreden bent over onze aanpak en de begeleiding en ons wilt aanbeve...

Lees meer
Meer nieuws
 • Burn-out

  Burn-out - geen wachtlijst

  Totale aanpak op jouw afgestemd -weer energie - leven vanuit je hart

  Lees meer
 • Onrust? Angst?

  Onrust? Angst?

  deel je ervaring, angst, eenzaamheid - praten helpt

  Lees meer
 • Eerste afspraak

  Eerste afspraak

  Jij staat bij ons centraal met je verhaal, klachten en/of vragen. We vinden het belangrijk dat je je gehoord en begrepen...

  Lees meer
 • Wie ik ben

  Maak kennis met Fysiotherapie Timmermans. Een holistische benadering

  Lees meer
 • Behandelingen

  Behandelingen

  Wij zijn expert in diverse behandelmethodes van chronische pijn en stress gerelateerde klachten zoals een burn-out...

  Lees meer
 • Doe een loopbandtest

  Doe een loopbandtest

  Kun je (bijna) niet meer wandelen en/ of traplopen door kramp of heftige kuit-, heup-, bil- of rugpijn?

  Lees meer
 • Biofeedback

  Biofeedback

  Je oefent jouw ademhaling en hartcoherentie door tegelijkertijd een ontspanningsoefening te ervaren en met direct feedback

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.